dimarts, 25 de setembre del 2012

Hello Kitty de feltre / Hello Kitty de fieltro


La setmana passada vaig entregar dues Hello Kitty de feltre que m'havien encarregat per regalar a dues filletes. Feia estona que volia cosir gafetes (pinces) per dur en es cabells, i aquesta va ser s'ocasió perfecta. No trobau que aquests botonets amb forma de flor són fantàstics?

La semana pasada entregué dos Hello Kitty de fieltro que me habían encargado para regalar a dos niñas. Hacía tiempo que quería coser pinzas para el pelo, y esta fue la ocasión perfecta. ¿No creéis que estos botoncitos con forma de flor son fantásticos?


Vaig forrar ses gafetes (cada una des mateix color que es feltre) per a que quedassin més ben acabades. Vistes de darrera no són ben rodones, però... és perquè estan fetes 100% a mà!

Forré las pinzas (cada una del mismo color que el fieltro) para que que el acabado fuese mejor. Vistas por detrás no son perfectamente redondas, pero... ¡es porque están hechas 100% a mano!


Aquí es veu es packaging. Sa comanda era de tres peces: ses Kittys per a ses filletes, i una agulla amb forma de cor per a sa mare. 

Aquí se ve el packaging. El pedido era de tres piezas: las Kittys para las niñas, y un broche con forma de corazón para su madre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari!